Υποστήριξη

Είστε εδώ

Πώς λειτουργούμε
step1  

Ζητήστε μας εκτίμηση περιγράφοντας το πρόβλημα και το μοντέλο του υπολογιστή σας

     
step2  

Συσκευάστε τον υπολογιστή για αποστολή - αν δεν ξέρετε πώς να τον συσκευάσετε επικοινωνήστε μαζί μας

     
step3   Δωρεάν διάγνωση - Μόλις τον παραλάβουμε ένας τεχνικός μας θα κάνει άμεσα έλεγχο και διάγνωση του υπολογιστή σας και θα σας προτείνει την οικονομικότερη και καλύτερη λύση για εσάς. Θα σας συμβουλέψουμε για να διαλέξετε την λύση που σας συμφέρει αλλά δεν πρόκειται να πιέσουμε για ασύμφορη προς εσάς ή μη ασφαλή επισκευή.
     
 

Πράσινη Διάθεση Απορριμμάτων: Αν αποφασίσετε να μην επισκευάσετε τον υπολογιστή σας ή απαιτηθεί η αντικατάσταση εξαρτημάτων του τότε θα αναλάβουμε δωρεάν την ανακύκλωσή του μέσω συνεργασιών μας με κατάλληλες επιχειρήσεις. Ακόμη είμαστε στη διαδικασία έρευνας για την ανάπτυξη δικής μας μεθόδου ανακύκλωσης φορητών υπολογιστών.

Επισκευάζουμε

Σχετικά με εμάς

Στην Computer Systems προσφέρουμε υπηρεσίες επισκευής και ανάκτησης δεδομένων από το 2008. Είμαστε η μοναδική επιχείρηση που έχει συγχρηματοδοτηθεί από την Ελλάδα και την Ε.Ε με σκοπό την έρευνα σχετικά με την ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένα αποθηκευτικά μέσα και τις μεθόδους επισκευής BGA. Ως αποτέλεσμα της ερευνητικής εργασίας μας μπορούμε να προσφέρουμε το υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας σε όλες τις υπηρεσίες μας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Προσφέρουμε επίσης επαγγελματικό εξοπλισμό, εκπαίδευση, υποστήριξη και αναλώσιμα υλικά για τα εργαστήρια επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών. Από απλούς πελάτες που θέλουν να επισκευάσουν απλά ένα σπασμένο iPhone μέχρι καταστήματα αλυσίδας που θέλουν να δημιουργήσουν ένα δίκτυο εργαστηρίων επισκευής, η Computer Systems μπορεί να προσφέρει τις καλύτερες ολοκληρωμένες λύσεις.

Φόρμα Επικοινωνίας