Υπηρεσίες Επισκευής για Επιχειρήσεις

Είστε εδώ

Υποστηριξη Επαγγελματιών
Υποστήριξη συνεργατών

 

Η Computer Systems γνωριζει πολυ καλά τις ιδιαιτερότητες που έχει ένας επαγγελματίας του χώρου της πληροφορικής. Για το λόγο αυτό έχουμε δημιουργήσει τους μηχανισμούς και τις συνθηκες συνεργασίας ώστε να παρέχουμε την υποστήριξη που αυτός χρειάζεται. Η εμπειρία μας από την πολυετή υποστήριξη των μεγαλύτερων αλυσίδων service και εμποριας υπολογιστών στην Ελλάδα αλλά και επαγγελματιών του εξωτερικού εγγυάται την άμεση εξυπηρέτηση σας και την επιλυση όλων των πιθανών προβληματων.

 

 

Υποστήριξη επιχειρήσεων επισκευής υπολογιστών

 

Παρέχουμε ειδικές τιμές και συμφωνίες με επιχειρήσεις πληροφορικής ή επισκευής υπολογιστών ή γενικότερα με επιχειρήσεις που χρειάζονται τακτική συντήρηση ή επισκευή σε φορητούς υπολογιστές δικούς τους ή πελατών τους. Παρέχουμε λύσεις σε θέματα επισκευής φορητών υπολογιστών και ανάκτησης δεδομένων. Σε κάθε περίπτωση παρέχουμε δωρεάν εκτίμηση κόστους επισκευής. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με τα στοιχεια της επιχειρησης σας ώστε να σας στείλουμε πρόταση συνεργασίας.

info@computer-systems.gr

Διδυμοτείχου 29
Νεάπολη 56727 Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310672799

 

 

 

Διάθεση εργαστηριακού εξοπλισμού και εκπαίδευσης

 

Βασιζόμενοι στην λαϊκή ρήση «τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα» σας παρουσιάζουμε τη γραμμή επισκευής motherboard και VGA φορητών και σταθερών υπολογιστών που έχουμε σχεδιάσει για μικρά εργαστήρια επισκευής υπολογιστών.

Το εργαστήριο μας με την υποστήριξη της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης υλοποιεί ερευνητικό έργο πάνω στο αντικείμενο της επισκευής εξαρτημάτων BGA (καρτες γραφικών laptop κτλ) από μικρά εργαστήρια. Στα πλαίσια του έργου η ερευνητική μας ομάδα έχει αναπτύξει ολοκληρωμένη μέθοδο επισκευής βλαβών που οφείλονται σε εξαρτήματα BGA για την οποία μας έχει απονεμηθει δίπλωμα ευρεσιτεχνιας. Το εργαστήριο μας παρέχει ολοκληρωμένο πακέτο εκπαίδευσης, εξοπλισμου και αναλώσιμων σε επαγγελματίες του χώρου που ενδιαφέρονται να εγκαταστήσουν αξιοπιστη γραμμή επισκευης - Reballing στην επιχείρηση τους. Όλα τα επιμέρους εργαλεία του πακέτου έχουν επιλεγεί μετά από επισκεψη μας στα γνωστότερα εργοστάσια εργαστηριακου εξοπλισμού στο Shenzhen της Κίνας με σκοπό την αξιολόγηση των εργαλείων που παρέχουν και σύναψη συμφωνιών για παραμετροποίηση του εξοπλισμού πριν την αποστολή με βάση τις οδηγίες της ερευνητικής μας ομάδας.

 

 

Το πακέτο περιλαμβάνει:

 • Υψηλής ποιότητας εργαστηριακό εξοπλισμό (BGA Rework station, Ultrasonic cleaner, Welding machine, Combo SMD station, reballing kit)
 • Εκπαίδευση διαρκειας 20 ωρών στο χώρο του εργαστηρίου μας για τη σωστή χρηση του εξοπλισμου και των μεθόδων επισκευης που έχουμε αναπτύξει
 • Πακέτο αναλώσιμων reballing (BGA COAT set, solder balls, flux, aluminum foil κτλ)
 • 300+ Stencil set
 • 12 μηνες εγγυηση απευθείας από το εργαστήριο μας (Δεν χρειάζετε να επιστρέψετε τον εξοπλισμό στο εργοστάσιο στην Κινα σε περίπτωση βλάβης. Όλες οι πιθανές επισκευες, αναβαθμίσεις και εργασιες συντήρησης πραγματοποιούνται στο εργαστήριο μας στη Θεσσαλονίκη)
 • Υποστήριξη και ενημέρωση σε θέματα επισκευής BGA έως τη λήξη του ερευνητικού μας έργου (Αυγουστος 2015) απευθείας από την ερευνητική μας ομάδα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Αν επιθυμείτε παραμετροποίηση του εξοπλισμού ανάλλογα με τις ανάγκες τις επιχείρησης σας τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο   info@computer-systems.gr

 

Υποστήριξη εργαστηρίων επισκευής PCB Η/Υ

 

Το εργαστηριο μας γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες των επαγγελματιών που ασχολούνται με την επισκευη PCB υπολογιστών και ιδιαίτερα με την διαδικασία που είναι γνωστή ως reballing. Στα πλαίσια του ερευνητικού μας έργου η ερευνητική μας ομάδα έχει αναπτύξει εξειδικευμένα προιόντα σχεδιασμένα ειδικά για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας reballing με τον ευκολότερο τρόπο και την εξασφάλιση της σταθερότητας της επισκευής. Παρακάτω μπορειτε να δείτε την παρουσίαση των προιόντων μας και μπορειτε να τα προμηθευτείτε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή να ζητήσετε να σας στείλουμε δωρεάν δείγματα.

 • Stencil νέου τύπου το οποίο απλοποιεί τη διαδικασία που είναι γνωστή ως reballing και παραμένοντας μόνιμα κάτω από το εξάρτημα μετά την ολοκλήρωση της επισκευής βελτιώνει το αποτέλεσμα της διαδικασίας. Το νέο stencil είναι κατασκευασμένο από ειδικό ελαστομερές υλικό το οποίο δεν μεταβάλει το σχήμα το κατά τη διαδικασία κόλλησης του εξαρτήματος (οπότε τα "μπαλάκια" παραμένουν στη θέση τους) όμως μετατρέπεται σε gel μόνιμα προστατεύοντας τις κολλήσεις από μελλοντικά προβλήματα. Το προιόν αυτό είναι ακόμη στο στάδιο της ανάπτυξης και η παραγωγή του αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα. Το προιόν περιγράφεται σε σχετική δημοσιευση σε επιστημονικό περιοδικό.

 

 

 • K5-PRO .  Θερμοαγώγιμη κρέμα εξαιρετικά παχύρευστη για αντικατάσταση θερμοαγώγιμων pad που χρησιμοποιούνται σε φορητούς υπολογιστές. Η K5-PRO έχει θερμική αγωγιμότητα 3 φορές μεγαλύτερη από τα συνηθισμένα thermal pads που χρησιμοποιούνται στους υπολογιστές και μπορει να αντικαταστήσει pads πάχους έως 3mm.

 

 

 

 • K4-PRO . Θερμοαγώγιμη κρέμα σιλικόνης υψηλής ποιότητας και θερμικής αγωγιμότητας. Η K4-PRO έχει μηδενική ηλεκτρική αγωγιμότητα σε αντίθεση με άλλες θερμοαγώγιμες κρέμες υψηλής θρεμικής αγωγιμότητας και θερμική αγωγιμότητα έως 4 φορες μεγαλύτερη από τις συνηθισμένες θερμοαγώγιμες κρέμες σιλικόνης της αγοράς. Ειναι ειδανική για χρήση πάνω σε GPU φορητών υπολογιστών όπου οι περισσότερες βλάβες οφείλονται σε υπερθέρμανση ενώ τα εξαρτήματα που είναι τοποθετημένα πάνω στο GPU απαγορεύουν τη χρήση θερμοαγώγιμων που περιέχουν μεταλλικά στοιχεία.

 

 • CS-FLUX . Flux - βοηθητικό κολλήσεων υψηλής ρευστότητας κατάλληλο για εφαρμογές BGA. To CS-FLUX έχει σχεδιαστεί για χρήση κάτω από το εξάρτημα BGA (Reflow - reballing) καθώς και ως βοηθητικό στη διαδικασία reballing. Το  CS-FLUX μπορει να χρησιμοποιηθεί και σε επισκευές SMD ενώ χάρη στη σύσταση του μπορει να καθαριστεί πολύ εύκολα μετά την επισκευή.
 • BGA COAT . Το προιόν αυτό έχει σχεδιαστεί από την ερευνητική μας ομάδα για χρήση μετά την ολοκλήρωση της επισκευής με σκοπό την απαλοιφή των λόγων που οδήγησαν στην αστοχία του εξαρτήματος και την εξασφάλιση του αποτελέσματος της επισκευής. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το BGA COAT μπορείτε να βρείτε στη σελίδα www.bgacoat.com

 

 

 

 

 

Υποστήριξη εργαστηρίων ανάκτησης δεδομένων

 

Το εργαστήριο μας υλοποιεί ερευνητικό έργο στο αντικείμενο της ανάκτησης δεδομένων από κατεστραμμένα αποθηκευτικά μέσα. Διαθέτουμε εξειδικευμένο εξοπλισμό των μεγαλύτερων κατασκευαστών εργαλείων ανάκτησης δεδομένων καθώς και clean room για επεμβάσεις στο εσωτερικό σκληρών δίσκων όλων των κατασκευαστών. Υποστηρίζουμε επιχειρήσεις ανάκτησης δεδομένων είτε με απευθείας ανάκτηση δεδομένων απο αποθηκευτικά μέσα πελατών (οταν η συνεργαζόμενη επιχείρηση δεν διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό) σε ειδικές τιμές, είτε με διάθεση εξοπλισμού και εκπαίδευσης.  Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με τα στοιχεία της επιχείρησης σας ώστε να σας στείλουμε προσφορά.

 

Οι προαναφερόμενες έρευνες και η ανάπτυξη των προιόντων γίνεται από Έλληνες ερευνητές σε Ελληνική επιχείρηση με τη συχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής ένωσης (επιχειρησιακό πρόγραμμα ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού, ΕΣΠΑ 2007-2013 Ευρωπαικό κοινωτικό ταμείο, Γενική Γραμματεία έρευνας και τεχνολογίας)

Επισκευάζουμε

Σχετικά με εμάς

Στην Computer Systems προσφέρουμε υπηρεσίες επισκευής και ανάκτησης δεδομένων από το 2008. Είμαστε η μοναδική επιχείρηση που έχει συγχρηματοδοτηθεί από την Ελλάδα και την Ε.Ε με σκοπό την έρευνα σχετικά με την ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένα αποθηκευτικά μέσα και τις μεθόδους επισκευής BGA. Ως αποτέλεσμα της ερευνητικής εργασίας μας μπορούμε να προσφέρουμε το υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας σε όλες τις υπηρεσίες μας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Προσφέρουμε επίσης επαγγελματικό εξοπλισμό, εκπαίδευση, υποστήριξη και αναλώσιμα υλικά για τα εργαστήρια επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών. Από απλούς πελάτες που θέλουν να επισκευάσουν απλά ένα σπασμένο iPhone μέχρι καταστήματα αλυσίδας που θέλουν να δημιουργήσουν ένα δίκτυο εργαστηρίων επισκευής, η Computer Systems μπορεί να προσφέρει τις καλύτερες ολοκληρωμένες λύσεις.

Φόρμα Επικοινωνίας