Τρόποι Παραλαβής - Αποστολής

Είστε εδώ

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - Η/Υ - ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ - ΚΙΝΗΤΩΝ - TABLET

 

Παραλαβή

 

-Από το εργαστήριο μας τις εργάσιμες ώρες και ημέρες της επιχείρησης χωρίς επιπλέον χρέωση.

 

-Με εταιρία Courier. Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής των προϊόντων σας μέσω εταιρίας

 ταχυμεταφοράς της επιλογή σας με δική σας χρέωση.

 

-Με Ταχυμεταφορές Ελτά Πόρτα-Πόρτα. Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής προϊόντων με ενιαία χρέωση για όλη την  Ελλάδα (χρέωση 5 ευρώ ανά αποστολή).

 

Αποστολή

 

-Παράδοση στο εργαστήριο τις εργάσιμες ημέρες και ώρες της επιχείρησης.

 

-Με εταιρία Courier της επιλογής  σας και δική σας χρέωση.

 

-Με Ταχυμεταφορές  Ελτά Πόρτα-Πόρτα. Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από τον χώρο σας την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί. Η χρέωση είναι στα 10 ευρώ και περιλαμβάνει την παραλαβή του αντικειμένου από τον χώρο σας καθώς και την επιστροφή του σε εσάς.

 

Στην περίπτωση που αποφασίσετε την αποστολή του αντικειμένου με courier παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας  για να σας ενημερώσουμε  για την σωστή συσκευασία του  προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε ζημιά κατά την μεταφορά του.

Επισκευάζουμε

Σχετικά με εμάς

Στην Computer Systems προσφέρουμε υπηρεσίες επισκευής και ανάκτησης δεδομένων από το 2008. Είμαστε η μοναδική επιχείρηση που έχει συγχρηματοδοτηθεί από την Ελλάδα και την Ε.Ε με σκοπό την έρευνα σχετικά με την ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένα αποθηκευτικά μέσα και τις μεθόδους επισκευής BGA. Ως αποτέλεσμα της ερευνητικής εργασίας μας μπορούμε να προσφέρουμε το υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας σε όλες τις υπηρεσίες μας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Προσφέρουμε επίσης επαγγελματικό εξοπλισμό, εκπαίδευση, υποστήριξη και αναλώσιμα υλικά για τα εργαστήρια επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών. Από απλούς πελάτες που θέλουν να επισκευάσουν απλά ένα σπασμένο iPhone μέχρι καταστήματα αλυσίδας που θέλουν να δημιουργήσουν ένα δίκτυο εργαστηρίων επισκευής, η Computer Systems μπορεί να προσφέρει τις καλύτερες ολοκληρωμένες λύσεις.

Φόρμα Επικοινωνίας