Πως Λειτουργούμε

Είστε εδώ

Πώς λειτουργούμε
step1  

Ζητήστε μας εκτίμηση περιγράφοντας το πρόβλημα και το μοντέλο του υπολογιστή σας

     
step2  

Παραδώστε ή στείλετε την συσκευή σας για έλεγχο στο εργαστήριό μας-αν δεν ξέρετε πως επικοινωνήστε μαζί μας.

     
step3   Δωρεάν Διάγνωση & Ενημέρωση. Μόλις παραλάβουμε την συσκευή ο αρμόδιος τεχνικός θα κάνει έλεγχο για τον ακριβή εντοπισμό της βλάβης και την κοστολόγηση της επισκευής της. Κατόπιν θα σας ενημερώσουμε και θα  σας συμβουλέψουμε για να διαλέξετε την λύση που σας συμφέρει αλλά δεν πρόκειται να πιέσουμε για ασύμφορη προς εσάς ή μη ασφαλή επισκευή. Σε περίπτωση άρνησης επισκευής ή και μη επισκευής  δεν υπάρχει καμία απολύτως χρέωση.
     
 

Πράσινη Διάθεση Απορριμμάτων: Αν αποφασίσετε να μην επισκευάσετε την συσκευή σας ή απαιτηθεί η αντικατάσταση εξαρτημάτων του τότε θα αναλάβουμε δωρεάν την ανακύκλωση του μέσω συνεργασιών μας με κατάλληλες επιχειρήσεις. Ακόμη είμαστε στη διαδικασία έρευνας για την ανάπτυξη δικής μας μεθόδου ανακύκλωσης φορητών υπολογιστών.

20
Countries that we export
3
Laptop & VGA Repairs
2
Ebay & Amazon Happy Customers
2
GB Recovered Data

Επισκευάζουμε

Σχετικά με εμάς

Στην Computer Systems προσφέρουμε υπηρεσίες επισκευής και ανάκτησης δεδομένων από το 2008. Είμαστε η μοναδική επιχείρηση που έχει συγχρηματοδοτηθεί από την Ελλάδα και την Ε.Ε με σκοπό την έρευνα σχετικά με την ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένα αποθηκευτικά μέσα και τις μεθόδους επισκευής BGA. Ως αποτέλεσμα της ερευνητικής εργασίας μας μπορούμε να προσφέρουμε το υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας σε όλες τις υπηρεσίες μας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Προσφέρουμε επίσης επαγγελματικό εξοπλισμό, εκπαίδευση, υποστήριξη και αναλώσιμα υλικά για τα εργαστήρια επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών. Από απλούς πελάτες που θέλουν να επισκευάσουν απλά ένα σπασμένο iPhone μέχρι καταστήματα αλυσίδας που θέλουν να δημιουργήσουν ένα δίκτυο εργαστηρίων επισκευής, η Computer Systems μπορεί να προσφέρει τις καλύτερες ολοκληρωμένες λύσεις.

Φόρμα Επικοινωνίας