ΕΣΠΑ 2016

Είστε εδώ

ΕΣΠΑ 2016

Αναβαθμίστε τον εξοπλισμό της επιχείρησης σας με έως και 100% χρηματοδότηση από τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ 2016.

 

Η Computer Systems διαθέτει πλήρες πακέτο εξοπλισμού και εκπαίδευσης στα παρακάτω αντικείμενα

1. Επισκευή PCB από Laptop, Desktop, Apple iMac, Apple Macbook, game stations (επισκευή VGA - BGA Reballing, αντικατάσταση οποιοδήποτε εξαρτήματος πάνω στο PCB κτλ). Πλήρες πακέτο εξοπλισμού, αναλώσιμων και εκπαίδευσης από 3150Ευρώ +ΦΠΑ.

Κατεβάστε την αναλυτική προσφορά εδώ

2. Επισκευή Smartphone & Tablet (αντικατάσταση εξαρτημάτων, αντικατάσταση οθόνης & Digitizer, αντικατάστασης μόνο του digitizer όταν δεν έχει σπάσει η οθόνη σε μοντέλα που είναι κολλημένη η οθόνη με το digitizer όπως τα iPhone, καθαρισμός από υγρά).

3. Ανάκτηση δεδομένων από αποθηκευτικά μέσα ( Αντικατάσταση κεφαλών σε HDD, επισκευή firmware, επισκευή PCB κτλ)

 

Για αναλυτικές τιμές και περιγραφές του κάθε πακέτου παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@computer-systems.gr με τα στοιχεία της επιχείρησης σας και το πακέτο που σας ενδιαφέρει ώστε να σας στείλουμε την αντίστοιχη προσφορά έτοιμη για κατάθεση στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ που σας ενδιαφέρει.

Επισκευάζουμε

Σχετικά με εμάς

Στην Computer Systems προσφέρουμε υπηρεσίες επισκευής και ανάκτησης δεδομένων από το 2008. Είμαστε η μοναδική επιχείρηση που έχει συγχρηματοδοτηθεί από την Ελλάδα και την Ε.Ε με σκοπό την έρευνα σχετικά με την ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένα αποθηκευτικά μέσα και τις μεθόδους επισκευής BGA. Ως αποτέλεσμα της ερευνητικής εργασίας μας μπορούμε να προσφέρουμε το υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας σε όλες τις υπηρεσίες μας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Προσφέρουμε επίσης επαγγελματικό εξοπλισμό, εκπαίδευση, υποστήριξη και αναλώσιμα υλικά για τα εργαστήρια επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών. Από απλούς πελάτες που θέλουν να επισκευάσουν απλά ένα σπασμένο iPhone μέχρι καταστήματα αλυσίδας που θέλουν να δημιουργήσουν ένα δίκτυο εργαστηρίων επισκευής, η Computer Systems μπορεί να προσφέρει τις καλύτερες ολοκληρωμένες λύσεις.

Φόρμα Επικοινωνίας