Διάγνωση

Είστε εδώ

 

Διάγνωση

 

H Computer-Systems είναι από τις λιγοστές επιχειρήσεις η οποία παρέχει δωρεάν  τον διαγνωστικό έλεγχο. Η συνεχής ροή συσκευών προς επισκευή μας επιτρέπει να παρέχουμε αυτήν την υπηρεσία δωρεάν. Αποστείλετε την ηλεκτρονική σας συσκευή (laptop,tablet,smartphone, Apple) ή το ελαττωματικό αποθηκευτικό σας μέσο στο εργαστήριο μας για έλεγχο. Μόλις ο αρμόδιος τεχνικός  εντοπίσει την βλάβη θα σας καλέσουμε να  ενημερώσουμε για τις δυνατότητες επισκευής ή ανάκτησης που υπάρχουν. Σε περίπτωση που αρνηθείτε να προχωρήσουμε σε επισκευή ή ανάκτηση δεδομένων δεν υπάρχει καμία χρέωση.

 

    Χρόνος: 1-2 εργάσιμες

    Κόστος: 0 €

 

*Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος μεταφοράς σε περίπτωση αποστολής με courier. Τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη*

Επισκευάζουμε

Σχετικά με εμάς

Στην Computer Systems προσφέρουμε υπηρεσίες επισκευής και ανάκτησης δεδομένων από το 2008. Είμαστε η μοναδική επιχείρηση που έχει συγχρηματοδοτηθεί από την Ελλάδα και την Ε.Ε με σκοπό την έρευνα σχετικά με την ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένα αποθηκευτικά μέσα και τις μεθόδους επισκευής BGA. Ως αποτέλεσμα της ερευνητικής εργασίας μας μπορούμε να προσφέρουμε το υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας σε όλες τις υπηρεσίες μας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Προσφέρουμε επίσης επαγγελματικό εξοπλισμό, εκπαίδευση, υποστήριξη και αναλώσιμα υλικά για τα εργαστήρια επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών. Από απλούς πελάτες που θέλουν να επισκευάσουν απλά ένα σπασμένο iPhone μέχρι καταστήματα αλυσίδας που θέλουν να δημιουργήσουν ένα δίκτυο εργαστηρίων επισκευής, η Computer Systems μπορεί να προσφέρει τις καλύτερες ολοκληρωμένες λύσεις.

Φόρμα Επικοινωνίας