Απόσυρση Laptop-HDD

Είστε εδώ

 

  Στην Computer-Systems συνεργαζόμαστε με εταιρίες ανακύκλωσης ηλεκτρονικών συσκευών για ένα φιλικότερο περιβάλλον. Ακόμα είμαστε σε εξέλιξη έρευνας για την ανάπτυξη δικής μας μεθόδου ανακύκλωσης ηλεκτρονικών φορητών υπολογιστών και Σκληρών Δίσκων. Το έργο αυτό αναμένεται σύντομα  να χρηματοδοτηθεί από την Ελλάδα και την Ε.Ε.

   Εάν επιθυμείτε να αποσύρετε έναν λειτουργικό παλαιάς τεχνολογίας ή και χαλασμένο φορητό υπολογιστή ή και Σκληρό Δίσκο μπορείτε να τον παραδώσετε στο εργαστήριό μας έναντι χρηματικού αντιτίμου μετρητοίς.  Ένας τεχνικός αφού κάνει έλεγχο του μηχανήματος θα σας ενημερώσουμε για την χρηματική αξία που μπορεί να καταβληθεί. Σε περίπτωση που συμφωνήσετε   το μηχάνημά σας θα αποσυναρμολογηθεί και αφού γίνει η ομαδοποίηση των μερών του αυτά είτε θα παραδοθούν σε εταιρία ανακύκλωσης είτε στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρίας για επεξεργασία.

    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα επικοινωνίας τις εργάσιμες μέρες και ώρες της επιχείρησης ή να μας στείλετε e-mail στο info@computer-systems.gr

Επισκευάζουμε

Σχετικά με εμάς

Στην Computer Systems προσφέρουμε υπηρεσίες επισκευής και ανάκτησης δεδομένων από το 2008. Είμαστε η μοναδική επιχείρηση που έχει συγχρηματοδοτηθεί από την Ελλάδα και την Ε.Ε με σκοπό την έρευνα σχετικά με την ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένα αποθηκευτικά μέσα και τις μεθόδους επισκευής BGA. Ως αποτέλεσμα της ερευνητικής εργασίας μας μπορούμε να προσφέρουμε το υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας σε όλες τις υπηρεσίες μας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Προσφέρουμε επίσης επαγγελματικό εξοπλισμό, εκπαίδευση, υποστήριξη και αναλώσιμα υλικά για τα εργαστήρια επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών. Από απλούς πελάτες που θέλουν να επισκευάσουν απλά ένα σπασμένο iPhone μέχρι καταστήματα αλυσίδας που θέλουν να δημιουργήσουν ένα δίκτυο εργαστηρίων επισκευής, η Computer Systems μπορεί να προσφέρει τις καλύτερες ολοκληρωμένες λύσεις.

Φόρμα Επικοινωνίας