Ανάκτηση Δεδομένων

Είστε εδώ

 

 

Ανάκτηση δεδομένων απο χαλασμένους σκληρούς δίσκους, usb flash και κάρτες μνήμης

    Η Computer-Systems είναι η μοναδική επιχείρηση που έχει συγχρηματοδοτηθεί από την Ελλάδα και την Ε.Ε  με σκοπό την έρευνα σχετικά με την ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένα αποθηκευτικά μέσα. Τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής οδήγησαν στην δημιουργία ειδικών εργαλείων (FW-FXR & DfS) και λογισμικού (FileChecker) που χρησιμοποιούνται στην διαδικασία αυτή και εξασφαλίζουν μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς ( έως και 40%).

    Εφόσον    αντιμετωπίζεται πρόβλημα με την απώλεια δεδομένων σας από οποιοδήποτε αποθηκευτικό μέσο επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που υπάρχουν. Σε κάθε περίπτωση το ελαττωματικό μέσο θα πρέπει να έρθει στο εργαστήριο για έλεγχο. Η διάγνωση και η ενημέρωση προς τον πελάτη είναι δωρεάν. Σε περίπτωση άρνησης του πελάτη να προχωρήσει στην διαδικασία της ανάκτησης δεν υπάρχει ελάχιστη χρέωση.

    Κατανοώντας τις ανησυχίες των πελατών μας σχετικά με το απόρρητο των προσωπικών τους δεδομένων αναπτύξαμε το FileChecker by CS. Το FileChecker ελέγχει την ποιότητα των ανακτημένων αρχείων και διαγράφει τα κατεστραμμένα αρχεία. Με αυτό τον τρόπο δεν απαιτείται ο έλεγχος των αρχείων από κάποιον τεχνικό και ο πελάτης είναι ο μοναδικός που θα έχει πρόσβαση στα ανακτημένα αρχεία.

 

 
 
 
 
  
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επισκευάζουμε

Σχετικά με εμάς

Στην Computer Systems προσφέρουμε υπηρεσίες επισκευής και ανάκτησης δεδομένων από το 2008. Είμαστε η μοναδική επιχείρηση που έχει συγχρηματοδοτηθεί από την Ελλάδα και την Ε.Ε με σκοπό την έρευνα σχετικά με την ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένα αποθηκευτικά μέσα και τις μεθόδους επισκευής BGA. Ως αποτέλεσμα της ερευνητικής εργασίας μας μπορούμε να προσφέρουμε το υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας σε όλες τις υπηρεσίες μας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Προσφέρουμε επίσης επαγγελματικό εξοπλισμό, εκπαίδευση, υποστήριξη και αναλώσιμα υλικά για τα εργαστήρια επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών. Από απλούς πελάτες που θέλουν να επισκευάσουν απλά ένα σπασμένο iPhone μέχρι καταστήματα αλυσίδας που θέλουν να δημιουργήσουν ένα δίκτυο εργαστηρίων επισκευής, η Computer Systems μπορεί να προσφέρει τις καλύτερες ολοκληρωμένες λύσεις.

Φόρμα Επικοινωνίας