DfS

Είστε εδώ

 
Diagnostics for Seagate
(DfS)
 

Εργαλείο επισκευής και Ανάκτησης Δεδομένων από Δίσκους Seagate.

 

Περιγραφή:

 

Το DfS είναι αποτέλεσμα της έρευνας που πραγματοποίησε η εταιρία για την ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένα αποθηκευτικά μέσα και συγχρηματοδοτήθηκε από την Ελλάδα και την Ε.Ε (Γενική Γραμματεία Έρευνας & Τεχνολογίας, Συνολικός Προϋπολογισμός έργου 53,000). Για το έργο της αυτό στην επιχείρηση έχει απονεμηθεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας και έχει βραβευθεί από το Βιοτεχνικό επιμελητήριο Θεσσαλονίκης ( Βραβείο Καινοτομίας στον Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας 2014).

 

Χαρακτηριστικά-Ιδιότητες.

 

Το DfS είναι ένα πολύ ισχυρό και εξειδικευμένο εργαλείο για την διάγνωση των προβλημάτων που παρουσιάζουν οι σκληροί δίσκοι Seagate. Με τη χρήση του ειδικά σχεδιασμένου λογισμικού του, δίνει τη δυνατότητα σε εξειδικευμένους τεχνικούς να επιλύσουν τα περισσότερα προβλήματα firmware που παρουσιάζουν οι δίσκοι Seagate. Η κατάσταση των κεφαλών και η κατανομή των bad sector του δίσκου παρουσιάζονται με γραφιστική απεικόνιση επιταχύνοντας έτσι την διάγνωση του προβλήματος. Επιπλέον λειτουργίες όπως επιδιόρθωση προβλήματος 0 size, έλεγχος προσβασιμότητα τομέα κλπ μπορούν να διορθωθούν χωρίς την χρήση άλλου ακριβού και ειδικού εξοπλισμού ανάκτησης.

 

Επιπλέον, το DfS μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα με το firmware που παρουσιάζουν οι πολλοί δίσκοι Seagate (O δίσκος δείχνει να λειτουργεί αλλά δεν αναγνωρίζεται από το λειτουργικό ή από το BIOS). Το DfS θα ξεκλειδώσει το firmware πετυχαίνοντας έτσι πρόσβαση στα δεδομένα και επαναφέροντας τον δίσκο σε λειτουργική κατάσταση.

 

Το DfS μπορεί να χρησιμοποιηθεί  σαν εργαλείο από επιχείρηση που έχει σαν αντικείμενο δραστηριότητας την ανάκτηση δεδομένων, είτε από τεχνικά καταρτισμένο χρήστη ο οποίος επιθυμεί να δώσει λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τον δίσκο του ή ακόμα και για να επιβεβαιώσει την διάγνωση που του έχει δοθεί από επιχείρηση ανάκτησης δεδομένων.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

 

Συστήνεται το DfS να χρησιμοποιείται από εξειδικευμένους τεχνικούς ανάκτησης δεδομένων καθώς η μη ορθή χρήση του μπορεί να προκαλέσει μόνιμη απώλεια δεδομένων ή και μη αναστρέψιμη βλάβη στον δίσκο. Η εταιρία δεν φέρει καμιά ευθύνη για απώλεια δεδομένων. Σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι για την επιλογή ή την  ορθή χρήση του παρακαλούμε ενημερώστε μας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

 

Το Κιτ Περιλαμβάνει:
 

1 X DfS ένα αντάπτορα USB ο οποίος συνδέει το σκληρό δίσκο με τον υπολογιστή (το χρώμα μπορεί να διαφέρει από αυτόν στη φωτογραφία)
1 x μία μάσκα σύνδεσης κονέκτορα HDA (φτιαγμένη 100% από ανακυκλωμένα υλικά από LCD πάνελ Laptop)
1 x USB με drivers, λογισμικό και οδηγίες για Windows XP (προτεινόμενα), Windows Vista, Windows 7
1 x κατσαβίδι (ειδικό για τις βίδες του pcb της Seagate)
1 x κουτάκι συσκευασίας 

Το DfS είναι είναι συμβατό με ΟΛΟΥΣ τους Seagate SATA σκληρούς δίσκους (και μερικούς Maxtor σκληρούς δίσκους οι οποίοι στην πραγματικότητα έχουν παραχθεί από την Seagate)

 

Χαρακτηριστικά του Diagnostics for Seagate (DfS):
 
1. Check Heads Condition
2. Check Bad/Reallocated Sectors per Head
3. Record and View Boot-up Seagate Terminal Messages
4. Fix 7200.11 Busy Bug
5. Correct Zero Capacity Error
6. Get Drives-Firmware-Temperature Information
7. Test Read Speed per Head
8. Test Seek Time
9. Test Specific Sector Accessibility
10. Erase Specific Sector
11. Clear SMART buffers
12. Stop Background Reallocation and Background Processes
13. Set congen Settings Buffers Defaults
14. Clear G-List
15. Clear Slip-List
16. Move G-List Entries to P-Liss
17. Regenerate Translator

 

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%. Οι ελληνικές επιχειρήσεις θα πρέπει να μας παρέχουν τα στοιχεία τις επιχείρησης τους για να μπορέσουμε να εκδώσουμε τιμολόγιο. Το FW-FXR παράγεται στην Ευρωπαϊκή ένωση (Ελλάδα) και ταχυδρομούνται κατευθείαν από το κέντρο παραγωγής μας στην Θεσσαλονίκη - Ελλάδα.

 

                      Αγοράστε το τώρα:

    Περιεχόμενα του DfS KIT

    HDA connector mask. (100% produced out of recycled matterial from broken laptop LCD panels)

    Graphical Presentation of Reallocated - Bad Sectors per Head (F3 Architecture Drive)

    Graphical Presentation of Reallocated - Bad Sectors per Head (Barracuda Architecture Drive)

    Seagate Terminal Boot Diagnostics Messages Presentation

    Graphical Presentation of per Head Resistances (Drive with Severely Damaged Heads)

    Graphical Presentation of per Head Resistances (Drive with  Damaged Head 2)

    Graphical Presentation of per Head Resistances (Drive with Normal Resistance Values)

    Graphical Presentation of per Head Resistances (Drive with at least 1 Severely Damaged Head)

    Graphical Presentation of per Head Resistances (Drive with Many Damaged Heads)

    Graphical Presentation of per Head Resistances (Drive with Normal Resistance Values)

    Graphical Presentation of per Head Read Speed Test Results

Επισκευάζουμε

Σχετικά με εμάς

Στην Computer Systems προσφέρουμε υπηρεσίες επισκευής και ανάκτησης δεδομένων από το 2008. Είμαστε η μοναδική επιχείρηση που έχει συγχρηματοδοτηθεί από την Ελλάδα και την Ε.Ε με σκοπό την έρευνα σχετικά με την ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένα αποθηκευτικά μέσα και τις μεθόδους επισκευής BGA. Ως αποτέλεσμα της ερευνητικής εργασίας μας μπορούμε να προσφέρουμε το υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας σε όλες τις υπηρεσίες μας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Προσφέρουμε επίσης επαγγελματικό εξοπλισμό, εκπαίδευση, υποστήριξη και αναλώσιμα υλικά για τα εργαστήρια επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών. Από απλούς πελάτες που θέλουν να επισκευάσουν απλά ένα σπασμένο iPhone μέχρι καταστήματα αλυσίδας που θέλουν να δημιουργήσουν ένα δίκτυο εργαστηρίων επισκευής, η Computer Systems μπορεί να προσφέρει τις καλύτερες ολοκληρωμένες λύσεις.

Φόρμα Επικοινωνίας