Ειδικές Προσφορές

Είστε εδώ

 

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

 

Με την εγγραφή σας στην Ιστοσελίδας μας και την αγορά των υπηρεσιών μας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα κερδίζετε έκπτωση έως και 15% στις παρακάτω επισκευές.

 

    Macbook Air/Pro

 

  • Επισκευή Κάρτας Γραφικών   100,54€  (Έκπτωση 10%)

 

  • Επισκευή Logic Board             100,54€  (Έκπτωση 10%)

 

    iMAC

 

  • Επισκευή κάρτας Γραφικών   115,94€  (Έκπτωση 15%)

 

  • Επισκευή Logic board            115,94€  (Έκπτωση 15%)

 

 

    Όροι Προσφοράς

 

  • Η παραπάνω προσφορά ισχύει αυστηρά για όσους έχουν κάνει εγγραφή στην ιστοσελίδα της επιχείρησης και όχι μόνο ηλεκτρονική αγορά της υπηρεσίας.

 

  • Η έκπτωση δεν εμφανίζεται κατα την αγορά των παραπάνω υπηρεσιών από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Σε αυτήν εμφανίζεται η αναγραφόμενη τιμή. Η έκπτωση δίδεται αφού ελεγχθεί η εγγραφή του χρήστη στην ιστοσελίδα και επιβεβαιώνεται σε αυτόν με την αποστολή e-mail από την επιχείρηση στην ηλεκτρονική του διεύθυνση.

Επισκευάζουμε

Σχετικά με εμάς

Στην Computer Systems προσφέρουμε υπηρεσίες επισκευής και ανάκτησης δεδομένων από το 2008. Είμαστε η μοναδική επιχείρηση που έχει συγχρηματοδοτηθεί από την Ελλάδα και την Ε.Ε με σκοπό την έρευνα σχετικά με την ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένα αποθηκευτικά μέσα και τις μεθόδους επισκευής BGA. Ως αποτέλεσμα της ερευνητικής εργασίας μας μπορούμε να προσφέρουμε το υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας σε όλες τις υπηρεσίες μας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Προσφέρουμε επίσης επαγγελματικό εξοπλισμό, εκπαίδευση, υποστήριξη και αναλώσιμα υλικά για τα εργαστήρια επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών. Από απλούς πελάτες που θέλουν να επισκευάσουν απλά ένα σπασμένο iPhone μέχρι καταστήματα αλυσίδας που θέλουν να δημιουργήσουν ένα δίκτυο εργαστηρίων επισκευής, η Computer Systems μπορεί να προσφέρει τις καλύτερες ολοκληρωμένες λύσεις.

Φόρμα Επικοινωνίας