Έρευνα

Είστε εδώ

 

Έρευνα

 

  Η Computer-Systems είναι η μοναδική SME επιχείρηση στην Ε.Ε. η οποία έχει ολοκληρώσει 2 ερευνητικά έργα συνολικού προϋπολογισμού 220,000 €  συγχρηματοδοτούμενα από την Ελλάδα και την Ε.Ε. στα αντικείμενα της ανάκτησης δεδομένων και μεθόδων επισκευής εξαρτημάτων BGA.  Τα έργα αυτά έγιναν με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη της επιχείρησης στα αντικείμενα δραστηριότητάς της καθώς και για την παροχή υπηρεσιών και παραγωγή προϊόντων και εργαλείων σε ανταγωνιστικότερες τιμές. Τα έργα αυτά είναι:

 

Ανάπτυξη νέας μεθόδου ανάκτησης δεδομένων από κατεστραμμένα αποθηκευτικά μέσα και κατάλληλων εργαλείων. (Φορέας Διαχείρισης: Γενική Γραμματεία Έρευνας & Τεχνολογίας, Δράση Ενίσχυση της Απασχόλησης Ερευνητικού Προσωπικού σε Επιχειρήσεις. Οκτώβριος 2013-Ιούλιος 2015). Σκοπός της έρευνας ήταν να δημιουργηθούν καινούρια εργαλεία και προγράμματα ανάκτησης δεδομένων από κατεστραμμένα αποθηκευτικά μέσα (Σκληροί Δίσκοι, Κάρτες Μνήμης, Usb Flash) έτσι ώστε να υπάρχει μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας κατά την διαδικασία της ανάκτησης  αλλά και αυτή να ολοκληρώνεται με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Τα αποτελέσματα της έρευνας ήταν η δημιουργία των προϊόντων DFS, File Checker by CS & FW-FXR.

 

Απλοποιημένη  και βελτιωμένη διαδικασία επεξεργασίας εξαρτημάτων BGA. ( Φορέας Διαχείρισης Γενική Γραμματεία Έρευνας & Τεχνολογίας. Δράση: Ενίσχυση της Απασχόλησης Ερευνητών σε Επιχειρήσεις. Σεπτέμβριος 2012-Αύγουστος 2015). Σκοπός της έρευνας ήταν η βαθύτερη κατανόηση και επίλυση των προβλημάτων που εμφανίζουν τα εξαρτήματα Bga από εργαστήρια με εξοπλισμό χαμηλού κόστους. Τα αποτελέσματα της έρευνας ήταν  η  ανάπτυξη και εφαρμογή νέας τεχνικής επεξεργασίας εξαρτημάτων Bga καθώς και η παραγωγή των προϊόντων K4-PRO, K5-PRO, BGA COAT & CS-FLUX, τα οποία χρησιμοποιούνται στις επισκευές φορητών-σταθερών ηλεκτρονικών υπολογιστών, παιχνιδομηχανών καθώς και σε διαφόρων ειδών ηλεκτρονικών πλακετών.

 

Για τα παραπάνω επιτεύγματα η εταιρία απέκτησε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (Διεθνής Ταξινόμηση  H01l  21/48  B41C  1/14  H05K  3/12).  και βραβεύτηκε από το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Βραβείο Καινοτομίας, στον Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας 2014). Τα παραπάνω προϊόντα πωλούνται ήδη σε πάνω από 80 χώρες παγκοσμίως μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας καθώς και ηλεκτρονικών καταστημάτων (ebay, Amazon κλπ).

Επισκευάζουμε

Σχετικά με εμάς

Στην Computer Systems προσφέρουμε υπηρεσίες επισκευής και ανάκτησης δεδομένων από το 2008. Είμαστε η μοναδική επιχείρηση που έχει συγχρηματοδοτηθεί από την Ελλάδα και την Ε.Ε με σκοπό την έρευνα σχετικά με την ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένα αποθηκευτικά μέσα και τις μεθόδους επισκευής BGA. Ως αποτέλεσμα της ερευνητικής εργασίας μας μπορούμε να προσφέρουμε το υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας σε όλες τις υπηρεσίες μας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Προσφέρουμε επίσης επαγγελματικό εξοπλισμό, εκπαίδευση, υποστήριξη και αναλώσιμα υλικά για τα εργαστήρια επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών. Από απλούς πελάτες που θέλουν να επισκευάσουν απλά ένα σπασμένο iPhone μέχρι καταστήματα αλυσίδας που θέλουν να δημιουργήσουν ένα δίκτυο εργαστηρίων επισκευής, η Computer Systems μπορεί να προσφέρει τις καλύτερες ολοκληρωμένες λύσεις.

Φόρμα Επικοινωνίας